Mancare de fasole boabe cu cabanosi, la slow cooker Crock-Pot

Se spala fasolea in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte.

Timp pregatire
370 minute
Complexitate
redusa
Mancare de fasole boabe cu cabanosi, la slow cooker Crock-Pot

Ingrediente

  • 700 g fasole boabe,
  • 2 cepe albe,
  • 1 morcov,
  • 1 ardei gras,
  • 1 lingurita sare,
  • 2 foi de dafin,
  • 3 carnati cabanos,
  • 2-3 linguri rosii in sos,
  • 1 lingura bulion desfacut in putina apa,
  • Optional: o lingurita vegeta de casa (patrunjel radacina, morcov ras, ardei kapia rosu),
  • 600 ml apa,
  • 1 lingurita faina

Mod de preparare

Se spala fasolea in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte.

A doua zi, se pun in vasul de la aparatul crock-pot urmatoarele: fasolea boabe, apoi legumele spalate si taiate marunt. Eu am pus si carnati: cabanosii sunt preferatii mei. Deasupra se pun mirodeniile: sare, foi de dafin. Eu am folosit si vegeta de casa (patrunjel radacina, morcov ras, ardei kapia rosu). Apoi se adauga bulionul si rosiile si se acopera cu apa. Initial am pus cam 400 ml apa, am setat aparatul la functia high si l-am lasat 4 ore, dar pentru ca fasolea nu era foarte patrunsa, am mai completat cu aprox 200 ml apa si am mai lasat cam doua ore.

Nota! In ultimele zece minute, se ingroasa sosul cu putina faina dizolvata in apa si pusa prin strecuratoare, altfel iese ca o ciorba.

Nota! aparatul l-am pus pe niste placi de faianta, pentru ca degaja multa caldura.

Portii: 8

Timp de pregatire: 10 min

Timp de gatire: aprox 6 ore, pe nivelul high.

Pofta Buna!

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:

https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/10/mancare-de-fasole-boabe-cu-cabanosi-la.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise