Punem ulei in cratita si lasam sa se incinga.
Punem ulei in cratița si lăsăm sa se încingă. Se adaugă ceapa și se gătește până se înmoaie, amestecând (aproximativ 5 minute). Apoi adăugați usturoiul, chimenul și oregano. Gatiti inca 2 minute, amestecând mereu ca mâncarea sa fie aromata.
Adăugați roșia făcută pasta in blender, apă, frunze da dafin, fasole verde, dovleceii tăiați rondele și cartofi. Se condimentează cu sare și piper si lăsăm la foc mic timp de 15 minute, amestecând si apoi adăugam suc de lămâie si lăsăm sa fiarbă acoperit la foc mic. Gătiți până când sosul se îngroașă ușor, iar fasolea și cartofii pot fi ușor tăiate cu furculița. Eu le am lăsat la foc mic aproape 1 ora. (Este o idee bună să verificați o dată pe parcursul gătitului, adăugați puțină apă dacă este necesar.)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii