Ceapa curatata si spalata se toaca marunt si se pune intr-o cratita cu ulei la dinstuit impreuna cu carnea taiata bucatele (eu am folosit 1 pulpa inferioara de curcan),se adauga apa cat este nevoie sa se faca carnea.
Fasolea verde spalata se rupe in 2-3 bucatele si se taie in doua pe lungime,se adauga in mancarica completand cu apa si se condimenteaza dupa gust.
Se fierbe inabusit pana se patrunde.Se adauga pasta de tomate si faina amestecate impreuna si cu putina apa rece sa nu se faca cocoloase,se adauga si usturoi si se mai da cateva clocote.
Se adauga patrunjel verde tocat.
Optional se poate pune si la cuptor 10-20 de minute.
Timpul de preparare difera de carnea pe care o folosim.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii