Ceapa curatata si spalata se toaca marunt si se pune intr-o cratita cu ulei la dinstuit impreuna cu carnea taiata bucatele (eu am folosit 1 pulpa inferioara de curcan),se adauga apa cat este nevoie sa se faca carnea.
Fasolea verde spalata se rupe in 2-3 bucatele si se taie in doua pe lungime,se adauga in mancarica completand cu apa si se condimenteaza dupa gust.
Se fierbe inabusit pana se patrunde.Se adauga pasta de tomate si faina amestecate impreuna si cu putina apa rece sa nu se faca cocoloase,se adauga si usturoi si se mai da cateva clocote.
Se adauga patrunjel verde tocat.
Optional se poate pune si la cuptor 10-20 de minute.
Timpul de preparare difera de carnea pe care o folosim.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii