autor:

cristina i.

» » Mancaruri cu carne

Mancare de fasole verde

Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Ingrediente
Carne optional (de pasare sau de porc),500 gr fasole verde, 2 cepe,ulei,sare,vegeta,usturoi granulat,2 linguri pasta de tomate,2 lingurite de faina,patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Ceapa curatata si spalata se toaca marunt si se pune intr-o cratita cu ulei la dinstuit impreuna cu carnea taiata bucatele (eu am folosit 1 pulpa inferioara de curcan),se adauga apa cat este nevoie sa se faca carnea.
Fasolea verde spalata se rupe in 2-3 bucatele si se taie in doua pe lungime,se adauga in mancarica completand cu apa si se condimenteaza dupa gust.
Se fierbe inabusit pana se patrunde.Se adauga pasta de tomate si faina amestecate impreuna si cu putina apa rece sa nu se faca cocoloase,se adauga si usturoi si se mai da cateva clocote.
Se adauga patrunjel verde tocat.
Optional se poate pune si la cuptor 10-20 de minute.
Timpul de preparare difera de carnea pe care o folosim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de pui cu fasole verde

Mancare de pui cu fasole verde

Am mai pomenit-o pe prietena mea careia nu-i place ceapa calita, atunci postand o reteta care se

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de fasole verde

Mancare de fasole verde

Se curata legumele si se taie cubulete, morcovii i-am dat pe razatoare si i-am pus pe foc la calit.Dupa

2 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    O bunatate...Imi place tare mult...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • Carne optional (de pasare sau de porc),500 gr fasole verde
  • 2 cepe,ulei,sare,vegeta,usturoi granulat,2 linguri pasta de tomate,2 lingurite de faina,patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de cristina i.
Salata cu paste

Salata cu paste

Pastele fainoase pot avea orice forma,mie imi plac mai mult spiralele acelea care sunt in mai multe

12 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci
Crempita mai altfel

Crempita mai altfel

Foile de cremsnit pot fi din cele care se gasesc in comert dar sunt mult mai bune daca le coaceti

16 voturi    7 comentarii
30 min
Prajituri
Kaly Tort

Kaly Tort

Se prajesc alunele, se piseaza si se pun in tava unsa cu putina margarina. Se pregateste blatul:

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...Imi place tare mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu ciuperci si legume colorate