Curatati si spalati cepele, morcovul si pastarnacul. Tocati ceapa marunt, ardeiul gras si jumatate de morcov. Cealalta jumatate de morcov taiati-o feliute subtiri. Pastarnacul se taie in 3-4 bucati mai mari.
Puneti la calit in ulei morcovul, ceapa si ardeiul gras nu le prajiti, apoi adaugati fasolea verde (daca este nevoie taiati-o in bucati de 3-4 cm lungime) si un litru de apa. Lasati sa fiarba cam 20 minute la foc mic. Adaugati sare dupa gust, piper, ketchup si lasati sa mai fiarba la foc mic cu capac pana scade zeama, dar nu de tot.
Dregeti gustul, adaugati verdeata tocata, apoi puneti mancarica pe farfurii cu putin sos, 2-3 felii de morcov deasupra si pastarnac, pentru aspect. Pofta buna.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii