Atunci când nu aveți timp suficient pentru a pregăti masa de prânz sau cina, câteva legume trase la tigaie sunt cea mai bună alegere.
Preparatul acesta necesită maxim 15 minute pentru a fi gătit. E perfect ca și garnitură sau poate fi consumat ca atare, stropit cu puțină vinegretă și crutoane.
Pentru început am tăiat prazul julien iar morcovii i-am tocat mărunt ( se pot da și pe răzătoare, dar eu de când am Turbo Chef-ul de la Tupperware, nu mă pot lipsi de el ). :) Le-am stropit cu zeama de lămâie și ulei, apoi le-am sotat 1-2 minute.
Am tăiat ardeiul roșu și l-am adăugat împreună cu fasolea în tigaie. Am potrivit gustul cu sare și piper și am acoperit cu un capac.
Am lăsat totul la foc mic pentru aproximativ 3-5 minute.
V-am spus că nu durează mult. Unde mai pui că-i și un preparat plin de vitamine și tare sățios.
Poftă bună!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii