Pipotele si inimioarele se curata bine,se spala si se fierb bine.Atentie sa se ia spuma.
Ceapa tocata se inabuse cu morcovul,telina tocate marunt,se adauga ardeiul gras taiat fideluta si mazarea.Din cand in cand se toarna zeama de pipotele si inimioarele fierte.Cand mazarea este fiarta,se adauga rosiile taiate,pasta de tomate,mierea de albine,sare,piper,condimente,carnea si se mai dau cateva clocote.Cand se opreste focul se pune mararul tocat marunt.
Daca doriti se poate introduce putin la cuptor pentru gratinare.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii