Se curata si spala ceapa, rosia si ardeiul. Apoi se taie feliute subtiri care se calesc in putin ulei pina devin sticloase.
Adaugam mazarea, sare si piper si lasam sa fiarba bine. Cand mazarea este fiarta se adauga deasupra frunzele tocate de patrunjel si marar.
Intr-o craticioara se pune la fiert apa cu sare . Cand clocoteste adaugam otetul si punem oul spart. Lasam sa fiarba dupa cat de tare vrem sa fie oul. Dupa ce oul este fiert, strecuram printr-o strecuratoare astfel incat oul romanesc sa ramana in strecuratoare si il punem deasupra portiei de mazare.
Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii