Autor:
ANCA (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 23 noiembrie 2012
Ingrediente
1 borcan mazare (sau mazare proaspata am folosit eu...din gradina proprie), 1 borcan tocana de legume facuta in casa, sare,piper, 2 cepe, 1 lingura ulei, patrunjel tocat marunt, 3 ling faina
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei apoi se adauga mazarea. (daca e proaspata se fierbe)
Cand zeama a scazut am adaugat borcanul de tocana, am condimentat cu sare, piper si am amestecat.
Am facut o ingrosala din faina si o cana cu apa si am adaugat peste mazare.
La sfarsit am presarat patrunjel tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu tocana de legume" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate