Fierbem mazarea impreuna cu morcovul. Taiem legumele si le punem la calit in 2 linguri de ulei, dupa care adaugam carnea si o lasam sa se caleasca impreuna cu legumele. Dupa ce carnea s-a calit adaugam 1 lingura de faina si amestecam pana la omogenizare. Adaugam pasta de tomate,mazarea si morcovul, apa cat cuprinde si o lasam sa fiarba circa 20 min. Dupa ce toate s-au fiert condimentam dupa gust, tocam mararul il adaugam la mazare si amestecam. O putem servi cu muraturi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii