Se spala mazarea bine, bine ca sa se desprinda cojile de pe boabe. Cand nu se mai desprind coji, se pune apa calduta si se lasa la muiat pana dimineata. Se curata ceapa si se toaca marunt. Carnea se spala si se taie bucatele. Se pune ceapa la prajit pana se face aurie. Se pune carnea la prajit peste ceapa si se lasa pana se rumeneste bine. Se toarna apa peste ele si mazarea spalata bine. Se lasa sa fiarba bine, se pune lingura de pasta de ardei, usturoiul taiat felii, sucul de rosii si cele 2 lingurite de Secretul gustului. Se lasa sa fiarba 10 minute, dupa care se pune piperul, sarea si mararul.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii