Fructele se curata de coaja si de samburi si se prajesc intr-o tigaie. Cand sunt prajite (trebuie sa devina aurii), se scot si se pun un pic la scurs intr-o sita/ strecuratoare. Unde s-au prajit fructele se ard cele 2 linguri de zahar - pana se caramelizeaza, apoi se pun lingurile de faina si se stinge cu apa. Dupa ce se creeaza "sosul" se pun fructele si se mai lasa sa fiarba 5-10 minute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii