Mâncare de post cu ciuperci şi dovleac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Mâncare de post cu ciuperci şi dovleac

Ingrediente

  • vreo 10 ciuperci champignons mai mari
  • 1 ceapă
  • 1 căpăţână de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • pătrunjel verde
  • Varianta 2(mai adăugaţi):
  • o jumătate de cană de orez fiert
  • 4 linguri de pastă de roşii

Mod de preparare

Ciupercile se curăţă, se păstrează picioruşele care se toacă . Se călesc picioruşele cu ceapa în ulei de măsline.Se adaugă la sfârşit si putin usturoi şi pătrunjel tocat. Eu am tăiat în fiecare ciupercă 1 căţel de usturoi. Pentru cine doreşte se poate adăuga orez fiert şi pastă de roşii în umplutură.

Pune ciupercile în tavă. Umple-le şi adaugă un strop de ulei de măsline.

Dacă îţi place dovleacul, pune şi câteva felii în tavă, se vor coace şi iau savoarea sucului lasat de ciuperci.

Coace în cuptor preîncălzit până se fac. Presară pătrunjel vede la servire.

Serveşte cu salata verde si cu roşii. Cui nu-i place dovleacul poate servi cu piure de cartofi, fasole scăzută.

NOTĂ

Pentru reţetă obişnuită poţi adăuga nişte cârnat tocat în umplutura cu orez.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise