Ingrediente
vreo 10 ciuperci champignons mai mari, 1 ceapă, 1 căpăţână de usturoi, sare, piper, ulei de măsline, pătrunjel verde, , Varianta 2(mai adăugaţi):, o jumătate de cană de orez fiert, 4 linguri de pastă de roşii
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
5 voturi
Mod de preparare
Pune ciupercile în tavă. Umple-le şi adaugă un strop de ulei de măsline.
Dacă îţi place dovleacul, pune şi câteva felii în tavă, se vor coace şi iau savoarea sucului lasat de ciuperci.
Coace în cuptor preîncălzit până se fac. Presară pătrunjel vede la servire.
Serveşte cu salata verde si cu roşii. Cui nu-i place dovleacul poate servi cu piure de cartofi, fasole scăzută.
NOTĂ
Pentru reţetă obişnuită poţi adăuga nişte cârnat tocat în umplutura cu orez.