Se fierbe separat limba si se curata de piele cu atentie.
Se fierbe separat limba și se curata de piele cu atentie.
Intr-o cratiță se pune ceapă tocata cu 2 linguri de ulei si putina apa. Se caleste la foc mic pana se evaporă apa. Se adaugă ardeiul tocat si prazul taiat putin mai mare (1-2cm). Se adaugă pasta de tomate diluată într-o cana de apa caldă. Se adauga maslinele si limba de vită sau porc feliată. Se fierbe la foc mic, cca. 30 de minute, se adaugă un praf de piper si sare după gust.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii