Ingrediente
Reteta aceasta e o minunatie, as manca in fiecare zi, , 1 kg de aripi, 1 kg de rosii de gradina coapte, 1 legatura marar, 1 legatura patrunel, 1 morcov, 1 capia rosu, 1 capia verde, 1 ceapa rosie, 1 ceapa alba, ulei de masline, condimente: curry, boia, sare, piper, coriandru, foi de dafin, cativa catei de usturoi
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Calim ceapa care a fost o parte taiata julien si o parte tocata marunt impreuna cu usturoiul zdrobit cu lama cutitului. Adaugam morcovul ras fin si ardeii tocati o parte ulien si o parte cubulete mari. Urmeaza carnea si dupa ce le-am calit bine adaugam rosiile jumatate din cantitate pasate si restul taiate felii. Punem capacul sa le inabusim si amestecam sa nu se prinda. Punem condimente si 1/2 sin verdeata. Nu adaugam apa. Se poate da si la cuptor dar e suficient pe aragaz. Cand e gata punem si restul de verdeata. Servim cu garnitura de piure de cartofi.