Mancare de vinete cu carne de vaca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Mancare de vinete cu carne de vaca

Ingrediente

  • -3 vinete marisoare.cam 1,5 kg
  • -0,5 kg carne tocata de vita
  • -1 ceapa mare taiata solzisori
  • -4 catei de usturoi maruntiti
  • -1 ardei rosu taiat cubulete
  • -2 conserve de rosii decojite,taiate cubulete
  • -3-4 Lg (linguri) pasta de tomate
  • -0,300 g telemea rasa
  • -ulei
  • -sare,piper,ardei iute
  • -busuioc verde sau uscat,menta,patrunjel

Mod de preparare

Vinetele se spala,se taie cubulete,se sareaza si se lasa in castron,jumatate de ora,pana isi lasa zeama.Apoi se storc usor cu mana.

-Se rumeneste carnea in putin ulei

-Se adauga ceapa,usturoiul,verdeata,condimentele si se calesc impreuna cu carnea vreo 3 minute.

-Vinetele stoarse se rumenesc in putin ulei( cam 4 Lg)

-Se amesteca cu carnea,rosiile (si pasta de tomate indoita cu apa,daca nu e destul sos ) si branza telemea rasa.Se presara parmezan ras deasupra si se baga in cuptorul in prealabil incins .

- Se lasa sa scada sosul si sa se rumeneasca.

-Se serveste cu smantana deasupra si presarata cu bucuioc verde sau patrunjel.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise