Carnea de iepure se pune la fiert cu sare, citeva boabe de piper şi se lasă la fiert până se inmoaie puţintel, cam o oră. Apoi se scoate si se prăjeşte puţin pe ambele părţi în ulei incins.
Ceapa se taie rondele, julliene se zice?....deci se taie rondele si se pune la călit în 300 ml ulei încins. Se tot învărte în oala, având grijă să nu se ardă ceapa ci doar să se înmoaie, şi să capete o culoare aurie. Se lasă aşa la foc mic cam 30-40 minute, după care se pune apă cât să o cuprindă bine şi se lasă să fiarbă la foc înăbuşit 2 ore. Când ceapa s-a transformat într-un sos se adaugă bulionul, frunza de dafin , citeva boabe de piper şi se mai lasă la fiert încă vreo 10-15 minute. Apoi se adaugă carnea şi măslinele şi se mai lasă vreo câteva clocote. Se poate consuma şi caldă...dar...adevărata savoare a acestei mâncări este atunci când e rece.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii