Mancarica cu legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Mancarica cu legume

Ingrediente

  • 6 dovlecei mici
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 300 gr mazare fiarta
  • 300 gr pastai verzi
  • 1 praz
  • 3 catei de usturoi
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Se spala bine toate legumele.Ceapa se toaca marunt,prazul se desface in 2 pt a putea fi spalat bine de nisip sau pamant,se curata cei 3 catei de usturoi de coaja si se taia si acestea marunt.Se pune ,tigaia in care o sa preparam mancarea ,pe foc,cu 2-3 linguri de ulei ,si se adauga ceapa,prazul si usturoiul taiat.Se calesc ,si intre timp se curata pastaile de capete si de ate, daca este necesar,si se taie dupa plac,se adauga peste ceapa si praz,se adauga un praf de sare ,se da la foc mic si se acopera.Dovleceii,dupa ce i-am spalat si am eliminat capetele,se lasa cu tot cu coaja ,daca vrem sa fie mai gustosi ,si se taie rondele ,sau dupa plac.Se adauga si acestia peste restul legumelor.Se taie rosiile in bucati,le puteti elimina si pielita,daca vreti,si se adauga in tigaie.Se mai lasa la foc mic 20 minute.Se scurge mazarea de zeama si inainte cu 5 minute,se adauga peste legume.Se amesteca bine,cu grija,se mai adauga sare si se opreste focul.Se mai lasa in oala inca 5-10 minute inainte de a fi servite.Se serveste cu friptura .Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise