autor:

Maria Cogeanu

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica de broccoli

Autor: Maria Cogeanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Olanda


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Cogeanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Olanda


Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
- o ceapa medie, - 2 catei de usturoi, - 2 ardei grasi, - 150-200 g crema de branza (cu usturoi), - o cescuta cascaval ras, - 7-9 gheme pasta tagliatelle, - 500 g carne tocata amestec (vita + porc), - 1 brocoli proaspat, - sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

8 voturi

Mod de preparare

(Sugestie: in loc de carne tocata se pot folosi cubulete de sunca si salam)



Se taie ceapa cubulete si se pune la calit intr-o tigaie mare, cu margini inalte.



In acelasi timp, se pune la fiert pasta cu putina sare, iar separat, broccoli, taiat bucatele de aproximativ 5 cm diametru, cu putina sare.



Cand ceapa capata o culoare rumenie se adauga amestecul de carne tocata, apoi usturoiul zdrobit cu un cutit si taiat bucatele mici. Cand carnea e bine prajita se adauga ardeii grasi taiati cubulete si se amesteca bine.



Se scurge pasta de apa si se adauga peste carne, impreuna cu cema de branza si cascavalul ras. Se amesteca bine, apoi se adauga broccoli (strecurat de apa) si se amesteca.



(Se verifica daca broccoli este fiert incercand cu furculita care trebuie sa perforeze usor.)



Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de broccoli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti cu carne

Ardei umpluti cu carne

Se spala bine orezul. Se amesteca bine carnea cu orezul, morcovul ras, condimentele, ceapa si verdeata

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cușcuș cu legume

Cușcuș cu legume

Curățăm legumele. Morcovul îl tăiem rondele, ardeii, roșiile și dovlecelul cubulețe,

4 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Dan Mircea

    Dan Mircea (Chef de cuisine):

    Este excelenta ! Te lingi pe degete... Am mai adaugat putina sare si piper, iar ca paste am folosit penne (ce aveam in casa).

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    O bunatate !

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

    Foarte buna reteta!

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

    la fel ca si celelalte retete si aceasta pare interesanta,dupa ingrediente pare buna,dar sa o prepar intai si revin cu concluziile.oricum felicitari pentru combinatiile pe care le folosesti.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

8 voturi

Ingrediente

  • - o ceapa medie
  • - 2 catei de usturoi
  • - 2 ardei grasi
  • - 150-200 g crema de branza (cu usturoi)
  • - o cescuta cascaval ras
  • - 7-9 gheme pasta tagliatelle
  • - 500 g carne tocata amestec (vita + porc)
  • - 1 brocoli proaspat
  • - sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Cogeanu
Orez cu carne

Orez cu carne

Cu 20-30 de minute inainte sa se pregateasca mancarea se fierbe orezul (pana bobul devine moale),

9 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Boerenkool - Piure cu varza creata

Boerenkool - Piure cu varza creata

Se curata cartofii si se taie cubulete. Se pun la fiert in apa cat sa-i acopere, intr-o oala mai

5 voturi    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Praz cu carne la cuptor

Praz cu carne la cuptor

Se incalzeste cuptorul la 200 grade C. Se fierb cartofii, apoi se strecoara. Se feliaza prazul

9 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu dovlecel si branza Tarta cu dovlecel si branza

Faina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa

Este o reteta din Bucovina, cei ce au mancat asa ceva, nici pana acuma nu au uitat gustul si aroma deosebita. Se poate gati, fie la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Spanac cu suc de rosii