autor:

Maria Cogeanu

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica de broccoli

Autor: Maria Cogeanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Olanda


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Cogeanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Olanda


Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
- o ceapa medie, - 2 catei de usturoi, - 2 ardei grasi, - 150-200 g crema de branza (cu usturoi), - o cescuta cascaval ras, - 7-9 gheme pasta tagliatelle, - 500 g carne tocata amestec (vita + porc), - 1 brocoli proaspat, - sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

8 voturi

Mod de preparare

(Sugestie: in loc de carne tocata se pot folosi cubulete de sunca si salam)



Se taie ceapa cubulete si se pune la calit intr-o tigaie mare, cu margini inalte.



In acelasi timp, se pune la fiert pasta cu putina sare, iar separat, broccoli, taiat bucatele de aproximativ 5 cm diametru, cu putina sare.



Cand ceapa capata o culoare rumenie se adauga amestecul de carne tocata, apoi usturoiul zdrobit cu un cutit si taiat bucatele mici. Cand carnea e bine prajita se adauga ardeii grasi taiati cubulete si se amesteca bine.



Se scurge pasta de apa si se adauga peste carne, impreuna cu cema de branza si cascavalul ras. Se amesteca bine, apoi se adauga broccoli (strecurat de apa) si se amesteca.



(Se verifica daca broccoli este fiert incercand cu furculita care trebuie sa perforeze usor.)



Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de broccoli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciupercute umplute

Ciupercute umplute

Curatam ciupercile,le spalam si le scurgem bine apoi le scoatem piciorusul si cu o lingurita scobim

10 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mujaddara(reteta libaneza) buna pentru post

Mujaddara(reteta libaneza) buna pentru post

Se pune graul la inmuiat cu apa rece cat sa il acopere(acesta se va umfla si va absorbi apa). Intre

21 voturi    13 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Dan Mircea

    Dan Mircea (Chef de cuisine):

    Este excelenta ! Te lingi pe degete... Am mai adaugat putina sare si piper, iar ca paste am folosit penne (ce aveam in casa).

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    O bunatate !

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

    Foarte buna reteta!

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

    la fel ca si celelalte retete si aceasta pare interesanta,dupa ingrediente pare buna,dar sa o prepar intai si revin cu concluziile.oricum felicitari pentru combinatiile pe care le folosesti.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

8 voturi

Ingrediente

  • - o ceapa medie
  • - 2 catei de usturoi
  • - 2 ardei grasi
  • - 150-200 g crema de branza (cu usturoi)
  • - o cescuta cascaval ras
  • - 7-9 gheme pasta tagliatelle
  • - 500 g carne tocata amestec (vita + porc)
  • - 1 brocoli proaspat
  • - sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Cogeanu
Orez cu carne

Orez cu carne

Cu 20-30 de minute inainte sa se pregateasca mancarea se fierbe orezul (pana bobul devine moale),

9 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Boerenkool - Piure cu varza creata

Boerenkool - Piure cu varza creata

Se curata cartofii si se taie cubulete. Se pun la fiert in apa cat sa-i acopere, intr-o oala mai

5 voturi    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Praz cu carne la cuptor

Praz cu carne la cuptor

Se incalzeste cuptorul la 200 grade C. Se fierb cartofii, apoi se strecoara. Se feliaza prazul

9 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Fasole frecata, cu pirgalas si slanina prajita