(Sugestie: in loc de carne tocata se pot folosi cubulete de sunca si salam)
Se taie ceapa cubulete si se pune la calit intr-o tigaie mare, cu margini inalte.
In acelasi timp, se pune la fiert pasta cu putina sare, iar separat, broccoli, taiat bucatele de aproximativ 5 cm diametru, cu putina sare.
Cand ceapa capata o culoare rumenie se adauga amestecul de carne tocata, apoi usturoiul zdrobit cu un cutit si taiat bucatele mici. Cand carnea e bine prajita se adauga ardeii grasi taiati cubulete si se amesteca bine.
Se scurge pasta de apa si se adauga peste carne, impreuna cu cema de branza si cascavalul ras. Se amesteca bine, apoi se adauga broccoli (strecurat de apa) si se amesteca.
(Se verifica daca broccoli este fiert incercand cu furculita care trebuie sa perforeze usor.)
Se serveste cald.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii