Se curata ciupercile, se spala si se taie bucati potrivit de mari. Se inabuse. Ceapa taiata felii se prajeste usor in ulei. Se pun apoi ciupercile. Cand a scazut apa se adauga praful digesta, rosiile fara coaja sau pasta de tomate. Mancarea se lasa sa fiarba acoperita, la foc mic pana scade. Se adauga condimentele, sarea, verdeata taiata marunt.
Se poate servi fierbinte, dar si rece simpla sau alaturi de o bucatica de carne.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii