Ingrediente
500 g fasole pastai, 500 g mazare, 2 rosii, 2 capatani usturoi, 1 ceapa medie, 1/2 ardei rosu, 1/2 piept curcan sau pui, suc de rosii, piper, sare, marar, busuioc
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
2 voturi
Mod de preparare
Se taie ceapa si usturoiul marunt si se calesc in putin ulei, pana se ingalbenesc putin , apoi se adauga ardeiul taiat marunt se mai lasa 2 3 minute dupa care se pune si mararul tocat si rosiile tocate marunt , bineintels dupa ce au fost decojite si se mai tin putin pe foc dupa care se adauga zeama de la carne , mazarea si fasolea pastai si carne taiata patratele ( sau cum doreste fiecare).
Se condimenteaza cu sare , piper si busuioc.
Dupa cca 20 minute de la fierberea amestecului se adauga sucul de rosii ( fiecare pune dupa gust).
Se lasa la foc mediu cam 40 minute.
Pofta buna!