Se spala si se taie de capete fasolea verde.Ceapa si ardeiul se curata si se taie in cubulete.Se pun la calit intr-o tigaie cu cateva linguri de ulei.Fasolea se usuca cu cateva servetele absorbante sau cu un prosop curat de bucatarie si se adauga peste ceapa si ardeiul care sunt la calit.Se presara sare dupa gust,se da focul la mic si se pune capac.Se lasa timp de 10-15 minute,pana cand fasolea elimina toata apa si incep sa se schimbe la culoare.Se adauga bulionul si se mai lasa inca 5-10 minute.Usturoiul se curata si se toaca marunt.Il adaugam peste mancarica si mai lasam cateva minute pe foc.Se opreste focul,se presara un pic de patrunjel verde tocat marunt si se serveste.(Stiu ca de obicei se adauga faina ca sa iasa un sos mai gros,dar eu nu prea folosesc acest sos si din cauza asta ,reteta mea nu contine faina...)Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii