Ceapa se curata,se spala si se taie solzisori.
Se pune la calit intr-o tigaie cu ulei,se presara sare si din cand in cand se adauga putina apa ca sa nu se arda ceapa.
Dupa ce ceapa s-a inmuiat,se pun ficateii si se acopera cu apa,dar sa nu depaseasca nivelul ficateilor.
Se pune un capac peste tigaie si se lasa la fiert cca 30 de minute sau pana se evapora apa.
Intre timp se curata cartofii,se spala,se taie in 4 si se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa ce au fiert cartofii,se scurge apa si se presara vegeta si frunzele de patrunjel tocate marunt.
Se servesc alaturi de ficatei.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii