autor:

Magie in Farfurie

» » Mancaruri cu carne

Mancarica de pui cu ciuperci

Autor: Magie in Farfurie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Magie in Farfurie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 martie 2012

Ingrediente
- 8 pulpe inferioare pui, - 350 ml suc de rosii, - 1 lingura ardei tocat conservat sau 1/2 ardei rosu taiat feliute, - 1 morcov, - 1 telina, - 2 cepe mici sau una mare, - usturoi, - 1 borcan ciuperci intregi, - 1/2 lingurita boia iute, - 1 lingurita cimbru, - 1/2 lingurita salvie, - 100 ml vin alb, - ulei, - sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se spala si se curata copanelele. Se curata si se feliaza morcovul, telina, iar ceapa se taie solzisori. Usturoiul se zdrobeste cu lama unui cutit si apoi se feliaza.

Intr-o cratita se pune putin ulei, iar cand s-a incins se adauga ceapa, care se amesteca din cand in cand pentru a nu se prinde, pana se inmoaie un pic.

Apoi se adauga usturoiul si se mai amesteca pana isi imprumuta aromele. Se adauga pulpele si dupa 5 minute se toarna si vinul. Se pune capacul si se lasa la foc mic aproximativ 20-30 minute.

Dupa aceea se adauga morcovul si telina si se mai lasa inca 15 minute.

Se adauga boia iute, cimbru, salvie, ardei si ciupercile si se mai lasa 10 minute. La sfarsit se adauga sucul de rosii, si se potriveste de sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • - 8 pulpe inferioare pui
  • - 350 ml suc de rosii
  • - 1 lingura ardei tocat conservat sau 1/2 ardei rosu taiat feliute
  • - 1 morcov
  • - 1 telina
  • - 2 cepe mici sau una mare
  • - usturoi
  • - 1 borcan ciuperci intregi
  • - 1/2 lingurita boia iute
  • - 1 lingurita cimbru
  • - 1/2 lingurita salvie
  • - 100 ml vin alb
  • - ulei
  • - sare si piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Magie in Farfurie
Mucenici umpluti de post

Mucenici umpluti de post

Se amesteca intr-un vas mic maiaua cu 1 lingura de zahar pana devine o pasta. Intr-un vas se pune

4 voturi    1 comentariu
3h
Retete de post
Lasagna

Lasagna

Se curata ceapa si se taie solzisori. Morcovul se curata si se razuie. Intr-o tigaie mare sau chiar

10 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza
Costite la cuptor

Costite la cuptor

Se freaca cu sare carnea pe ambele parti. Se amesteca uleiul cu mustarul si vinul. Cuisoarele se

0 voturi    0 comentarii
4h 15 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita