Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii si piept de pui

Se spala, se rup capetele si atele pastailor.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii  si piept de pui

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 500 gr pastai galbene late
  • 3 rosii de gradina
  • 1 piept de pui
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • Sare,piper
  • Boia dulce afumata
  • Patrunjel

Mod de preparare

Se spala, se rup capetele si atele pastailor. Se spala si apoi se taie bucatele dovleceii si rosiile.

Se taie cubulete mici pieptul de pui.Se curate usturoiul si se taie marunt.

Se pune la calit in ulei de masline pieptul de pui impreuna cu usturoiul, boiaua dulce afumata, sare si piperul.Dupa ce s-a rumenit pieptul de pui se adauga pastaile, dovleceii si rosiile, se adauga ½ ceasca ce apa , se amesteca bine si se pune capacul.

Se lasa mancarea sa fiarba inabusit la foc mediu ciraca 20-30 de minute in functie de cat de gatite preferati sa fie legumele.

La final se ajusteaza cu sare si piper daca mai este cazul si se adauga patrunjel verde tocat marunt.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise