autor:

Burcea_Vasilica

» » , , Delicii sanatoase de la bloggeri, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii si piept de pui

Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 iulie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 iulie 2019

Ingrediente
2 dovlecei, 500 gr pastai galbene late, 3 rosii de gradina, 1 piept de pui, 3 catei de usturoi, 3 linguri ulei de masline, Sare,, Boia dulce afumata, Patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala, se rup capetele si atele pastailor. Se spala si apoi se taie bucatele dovleceii si rosiile.

Se taie cubulete mici pieptul de pui.Se curate usturoiul si se taie marunt.

Se pune la calit in ulei de masline pieptul de pui impreuna cu usturoiul, boiaua dulce afumata, sare si piperul.Dupa ce s-a rumenit pieptul de pui se adauga pastaile, dovleceii si rosiile, se adauga ½ ceasca ce apa , se amesteca bine si se pune capacul.

Se lasa mancarea sa fiarba inabusit la foc mediu ciraca 20-30 de minute in functie de cat de gatite preferati sa fie legumele.

La final se ajusteaza cu sare si piper daca mai este cazul si se adauga patrunjel verde tocat marunt.

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii si piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Se curăță, se spală legumele. Usturoiul se curăță și se toacă mărunt. Cartofii se taie

7 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Pentru inceput, vom curata legumele si le vom taiat marunt, dupa care, intr-o oala, vom pune 2-3

3 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 500 gr pastai galbene late
  • 3 rosii de gradina
  • 1 piept de pui
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • Sare,
  • Boia dulce afumata
  • Patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Burcea_Vasilica
Arancini di riso cu piept de pui

Arancini di riso cu piept de pui

Se spala orezul si se pune la fiert asezonat cu sare si piper si sofran Cand orezul este gatit se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Clatite aperitiv cu piept de pui

Clatite aperitiv cu piept de pui

Se amesteca faina cu sarea, apoi se adauga ouale, putin lapte, uleiul si amesteca bine. Amestecand,

18 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Se caleste pieptul de pui impreuna cu ardeiul si ciupercile in unt apoi adaugi orezul si mai calesti

21 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Chec aperitiv Chec aperitiv

Se mixeaza ouale pana isi maresc volumul, apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt. Se adauga apoi ingredientele in

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Aperitive
Varza dulce