6276
retete

Alte sectiuni
  • Friptura frageda de miel la cuptor

    Am ales aceasta friptura pentru Sarbatorile Pascale, pentru ca am mai incercat-o si a fost o fripturica mult apreciata, cu o crusta putin crocanta, bine rumenita, iar carnea din interior a fost foarte aromata, de la toate condimentele folosite si usturoi,

    0 comentarii

  • Aripioare de pui la cuptor

    Taiem varfurile aripioarelor, dupa care le taiem in 2. Punem aripioare intr-un vas, adaugam 1 lingura ulei, 1 lingurita mustar, 1 catel de usturoi pisat, condimente dupa gust. Amestecam bine cu mainele, acoperim cu o folie si lasam deoparte 30 min. Le

    0 comentarii

  • Copanele pane cu cascaval

    Copanelele de pui le spalam, le crestam un pic si le asezam intr-un vas. Amestecam condimente dupa gust cu berea, usturoiul pisat si adaugam peste carne, amestecam bine si acoperim cu o folie, dam la rece 30 min. Intre timp amestecam fulgi de porumb

    0 comentarii

  • Chec aperitiv, cu piept de pui si ciuperci

    Eu prepar foarte des acest chec,în special de s?rb?tori. Pân? acum l-am preparat cu ?unc? de pui în loc de piept de pui, dar am zis s? încerc ?i varianta aceasta. Mi-a pl?cut ca ?i gust dar parc? mai avea nevoie de pu?in? culoare. Cascavalul

    0 comentarii

  • Spata de miel hot & spicy

    Eu nu mă împac foarte bine cu carnea de miel, dar dacă aceasta este condimentată foarte bine, poate fi foarte gustoasă. De aceea am ales să pregătesc spata de miel foarte picantă,iar ca şi garnitură am avut un sos de ciuperci şi gorgonzola. Cu

    0 comentarii

  • Pulpa de miel la cuptor, cu legume caramelizate

    Pentru c? tot se apropie S?rb?torile Pascale, sunt sigur? c? cei mai mul?i dintre voi ve?i preg?ti carne de miel. Ce vreau eu s? v? spun este c? am avut un ajutor minunat pentru preg?tirea c?rnii.Ajutorul a venit de la prietenii no?tri de la Food Saver

    0 comentarii

  • Rulada din fleica de porc, cu carne tocata

    Re?eta aceasta am pregatit-o de Pa?te. Am mai spus c? îmi place foarte mult s? preg?tesc unele preparate la Slow Cooker. Mai ales în zile ca acestea când sunt multe preparate care necesit? cuptorul, iar pâna când slow cookerul

    0 comentarii

  • Rulada din muschiulet de porc

    O rulad? foarte ar?toas? dar ?i foarte gustoas?,care arat? foarte bine pe mas? ,mai ales dac? este o mas? mai festiv? sau o s?rb?toare. Noi am avut-o pe masa de Pa?ti al?turi de alte gust?ri,dar poate fi ?i fel de baz? al?turi de o garnitur?. Chiar dac?

    0 comentarii

  • Miel umplut

    Este nelipsit de pe masa noastr? în ziua de Paste. Face parte din tradi?ie, tradi?ii pe care ma bucur c? reu?im s? le p?str?m. Cred c? este preparatul care încununeaz? orice masa cu ocazia Sarb?torilor Pascale. Pentru cei care nu agreeaz? carnea

    0 comentarii

  • Pulpe de curcan la cuptor

    Intr-un vas amestecam condimentele cu apa, vinul si laptele, adaugam pulpele spalate. Dam vasul pana a 2 zi la frigider (sau cateva ore) In tava unsa cu ulei adaugam pulpele si lichid cu care le-am condimentat (fara sa le acoperim cu apa)usturoiul tocat. Dam

    0 comentarii

  • Friptura de miel cu rozmarin

    O friptura simpla dar tare gustoasa ce nu poate lipsi de pe masa de Paste. Se pregateste carnea de cu seara. Se spala bine si se curata de pielite si excesul de grasime (daca este cazul), se lasa sa se scurga de apa si se mai sterge cu prosoape absorbante.

    0 comentarii

  • Pulpa de miel cu verdeturi

    Pulpa de miel se cresteaz? pe alocuri, se maseaz? cu uleiul de m?sline ?i se pune la pr?jit într-o tigaie, atât cât s? se formeze o crust?. Apoi se asezoneaz? cu mirodeniile, se adaug? ciupercile cur??ate, berea ?i se de la copt în

    0 comentarii

  • Supa din carne de oaie

    Carnea de oaie se fierbe în apă puțin sărată, cca. 25 de minute, se spumează după nevoie. Între timp legumele se curăță, apoi se toacă mărunt. Legumele tocate se călesc cu puțin ulei și zeamă de carne fiartă, cca 5 minute,

    0 comentarii

  • Drob asortat

    Se clateste bucata de ficat de porc si se pune la fiert cu apa, piper, o ceapa si putin usturoi praf, cand este fiarta se scoate, se clateste si se da prin masina de carne. Se pune intr-un vas carnea tocata de porc, carnea tocata de vita, ficatul de porc

    0 comentarii

  • Piept de rata afumat

    In acest an am zis sa prepar si alte bunatati pentru masa de Paste, asa ca am adunat piept de rata de la ratele mele gotice si cu cateva zile inainte de marea sarbatoare am pus afumatoarea in functiune. Se curata ceapa si usturoiul, se tine in bucati

    0 comentarii

  • Drob din ficat de porc, in foietaj

    Anul acesta mi-am dorit s? preg?tesc un drob mai deosebit, astfel c? l-am preg?tit în foi de foietaj ?i l-am copt într-o form? rotund?. A fost crocant ?i foarte gustos, iar ai mei au fost încânta?i. Mod de preparare: Se spal?

    1 comentariu

  • Drob de pui

    O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat care poate fi consumat cu mare drag la masa pascala. Se fierb 15 minute ficateii de pui in apa cu sare, dupa ce i-am curatat si spalat

    0 comentarii

  • Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde

    Se curata aripioarele si se parlesc, se taie varfurile apoi se spala si se pun la fiert cu 4 l de apa, cu o lingurita de sare. Intre timp pregatim zarzavatul curatandu-l si spalandu-l bine.Ceapa o taiem in 4,morcovul,telina ,pastarnacul si patrunjelul

    0 comentarii

  • Muschiulet de porc umplut cu fasole pastai si galbiori in mantie de prapur de miel

    1.Muschiuletul se spala si se zvanta apoi se face cu un cutit ascutit,in partea superioara, o taietura pe mijlocul laturii lungi a carnii,fara a taia capetele,si usor cu un ciocan de snitele il batem cu grija, pentru fragezire apoi se sareaza si condimenteaza

    0 comentarii

  • Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa

    Se prepara aluatul din ingredientele mentionate, se framanta foarte bine; se da la rece 15 minute apoi se intinde intre 2 folii de plastic si se aseaza in forma de tarta. Se incinge un pic de ulei de masline si se caleste ceapa rosie taiata julien,cand

    0 comentarii

Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.