6211
retete

Alte sectiuni
  • Rotite din vinete umplute

    Jumatate de ceasca de cus-cus se opareste cu 3/4 ceasca de apa fiarta, se adauga un strop de ulei de masline, un praf de sare, se acopera si se da deoparte sa se inmoaie. Vanata mare se spala, se sterge, apoi se taie in 4-5 rondele groase de cca 3-4 cm

    0 comentarii

  • Pui cu lamaie la capac

    Se porționează puiul in bucăți medii și se așază intr-o oală in ulei încins, se adaugă condimentele, se da focul mic și se pune capac. După ce se prăjește puțin, se pune usturoiul tocat și zeama si pulpa lămâii. Se acoperă

    0 comentarii

  • Somon suculent la cuptor cu sos de sampanie

    Pentru inceput spalam si curatam somonul de solzi si spini. Untul il topim la microunda intr-un bol mai marisor, peste punem sucul de la 1 portocala, 3 catei de usturoi zdrobiti cu presa speciala, putin rozmarin proaspat sau uscat, condimentam cu boia,

    0 comentarii

  • Ciorba de pui cu smantana

    Carnea o spalam si o taiem fasii lungi, iar legumele le curatam si le taiem marunt (mie imi place ca morcovul si pastarnacul sa le tai cubulete mici, dar se pot da si pe razatoare). Intr-o oala punem la fiert fasiile de carne cu putina sare si cand a

    0 comentarii

  • Ciorba de miel

    Se spala bine carnea si se pune la fiert in 2 litri de apa cu sare si ceapa taiata marunt si din cand in cand se aduna spuma care se formeaza deasupra. Cand carnea este fiarta pe trei sferturi, se scoate se curata de pe os si se taie in bucati mici si

    0 comentarii

  • Cotlet de porc cu sos de merisoare

    Carnea spalata si uscata cu un prosop se condimenteaza si se asaza in tava cu putin ulei. Punem un pahar de apa si dam la cuptor 30-40 min. Sosul : merisoarele uscate se fierb cu 100 ml apa si 2-3 linguri de zahar. Cand siropul a inceput sa se lege, adaugam

    0 comentarii

  • Mancare de fasole cu afumatura, la Crock-Pot

    Se alege şi se spală fasolea, se lasă la înmuiat în apă peste noapte. A doua zi, se pregătesc legumele: se curăţă, se spală, apoi cepele se taie mărunt, iar morcovul se dă pe răzătoarea mare (iar ce rămâne din el, îl

    0 comentarii

  • Supa de rosii cu pui, fidea si crutoane

    Se pune la fiert tacâmul de pui într-o oală de 3 litri pentru supă, cu apă şi puţină sare. Când carnea e aproape fiartă, se adaugă ceapa întreagă crestată, morcovii tăiaţi în două, ardeiul tăiat în două. Când

    0 comentarii

  • Ficatei trasi la tigaie cu ierburi aromate si coniac, cu garnitura de cartofi natur

    Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert cu sare. Se fierb circa 20 de minute, apoi se scurg. Peste cartofi se pune putin ulei de masline, ardeiul capia tocat foarte marunt si patrunjelul tocat, se potriveste de sare si piper

    0 comentarii

  • Paste cu carne tocata de pui si mozzarela

    Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei. Se adauga condimentele de ierburi si boia, se amesteca repede apoi se adauga carnea tocata. Se amesteca si se lasa la calit pana se albeste binecarnea

    0 comentarii

  • Supa de rosii cu galuste pufoase de gris

    Intr-o oala se pune apa rece si se adauga pieptul de pui spalat. Se lasa sa fiarba si se spumeaza de cate ori este nevoie. Cand nu mai face spuma, se pune ceapa curatata si crestata in patru si telina. Se lasa sa fiarba la foc domol. Morcovul se curata

    0 comentarii

  • Ciorba de pui radauteana

    Legumele se curăță, se toacă mărunt și se pun la călit în puțin ulei. Se adaugă pieptul de pui tăiat fâșii,  apoi se completează cu apă, se asezonează de sare, piper și leuștean, și se lasă la fiert semiacoperit la foc

    0 comentarii

  • Spaghete picante cu afumatura si cas

    Se scufunda spaghetele in apa cu sare care clocoteste si lasam sa fiarba atat cat este indicat pe pachet. Se scurg si se trec sub jet de apa rece, se lasa sa se scurga bine. Incingem un pic de ulei de masline si calim iute inele din ardeiul iute, curatate

    0 comentarii

  • Mancarica de ceapa cu rata la Crock Pot

    Se portioneaza carnea, se unge cu sare si ierburi aromate. Se toaca ceapa si ardeii, se amesteca cu sare si ierburi aromate. Se pune jumatate din compozitie de legume in oala, se pune rata, se pun si restul de legume, foi de dafin; se toarna o cana de

    0 comentarii

  • Piept de curcan cu vin alb, mirodenii si portocala

    Se taie pieptul în două, se unge cu ulei, se freacă cu sare, dar şi mirodenii pentru o crustă frumoasă. Eu mi-am făcut propriul amestec din mirodeniile care îmi plac într-un borcănel mic. Se aşază piepţii într-o tavă

    0 comentarii

  • Supa de vitel

    Se portioneaza carnea si se pune la fiert cu apa cat cuprinde; se dau doua, trei clocote, dupa care se clateste carnea si se pune cu apa la fiert. Se adauga toate legumele tocate, ierburile aromate, foile de dafin, sare si se fierbe la foc potrivit pana

    0 comentarii

  • Ciorba de curcan

    Se pun la fiert, într-o oală încăpătoare cu capacitate de 6 l, tacâmul de curcan împreună cu apa (astfel încât de la nivelul apei până la marginea vasului să mai rămână un spaţiu liber de 3 degete)

    0 comentarii

  • Supa crema de fasole pastai, cu spanac si afumatura

    Se incinge un strop de ulei si se rumeneste un pic afumatura, apoi se scoate si in uleiul ramas calim ceapa taiata marunt, fasolea verde pastai, spanacul piure, rosiile cherry taiate in sferturi si 2-3 rondele de ardei iute fara samburi. Adaugam un praf

    0 comentarii

  • Cotlete de porc umplute cu amestec de legume si kaizer afumat

    1.Cotletele se spala si se zvanta, apoi se face cu un cutit ascutit, in partea superioara, cate o taietura pe mijlocul laturii cu carne, fara a taia lateralele cotletelor, taietura dusa cu grija pana la partea de jos, fara a o taia(portofele), le batem

    0 comentarii

  • Creier de porc cu ceapa

    Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet. Se strecoara; iar cand este rece se taie felii. Cepa se taie marunt si se pune la calit in ulei pana sticleste, apoi

    0 comentarii

Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.