6276
retete

Alte sectiuni
  • Placinta cu carne si legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

    Pregatim mai intai umplutura. Curatam si tocam legumele, apoi le calim in uleiul incins(pe aragaz), pana se patrund bine. Adaugam peste ele carnea tocata, pe care am asezonat-o cu sare si condimente. Acoperim vasul si il lasam la foc incet spre

    0 comentarii

  • Costite texas barbeque

    Se pune kethupul, sosul de soia, boiaua dulce afumata, usturoiul pudra, piperul si uleiul de susan peste scaricica si se maseaza bine pe toate partile ca sa se condimenteze bine. Se lasa costitele la marinat cel putin 2 ore. Se pun costitele in slow

    0 comentarii

  • Cozonac aperitiv la slow cooker Crock-Pot

    Se pune intr-un vas carnea tocata, buretii tocati, ceapa tocata, usturoiul tocat, (date toate prin masina de tocat carne sau la robot), gogosarul taiat cu cutitul in bucatele maricele sa se poata vedea in compozitie. Se adauga patru oua crude, sare, oregano,

    0 comentarii

  • Fasole cu carnati afumati la slow cooker Crock-Pot

    Curatam legumele, ceapa o tocam marunt, iar morcovul rondele subtiri si taiate pe jumatate. In vasul de la Crock-Pot de 2.4 l asezam legumele taiate, carnatul il taiem bucati de 3-4cm si il punem peste legume, dupa care urmeaza fasolea scursa de zeama

    0 comentarii

  • Varza cu ciolan afumat la slow cooker Crock-Pot

    Varza o spalam bine in apa rece pentru a elimina excesul de sare, apoi o tocam marunt. Bucata de afumatura o dezosam si o taiem in bucati mai marisoare. In vasul de la slow cooker Crock-Pot de 2.4l punem varza, la mijloc asezam cateva bucati de afumatura,

    0 comentarii

  • Kebab turcesc cu legume coapte

    Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune carnea de kebab pe bete de frigarui care au fost inmuiate in apa si se dau la rece ca sa se patrunda aromele si sa ramana

    0 comentarii

  • Muschi de porc sibian

    Feliile de carne le batem ca pentru snitele, apoi le condimentam cu sare si piper. Pe fiecare bucata de carne asezam o felie subtire de cascaval iar apoi una de sunca si rulam. Daca este nevoie se pot prinde rulourile cu scobitori. Dam rulourile prin

    0 comentarii

  • Ciorba de pui cu prune uscate

    Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam de cate ori este nevoie. Adaugam apoi ceapa taiata marunt impreuna cu celelalte legume, deasemenea taiate sau date

    0 comentarii

  • Costite de porc glazurate, marinate in tamarin

    Tamarindul il rupem marunt si il inmuiem in apa calduta 15 minute. Toate condimentele le amestecam intr-un vas impreuna cu uleiul si usturoiul trecut prin presa.Adaugam tamarindul inmuiat. Amestecam bine si ungem coastele pe ambele parti cu aceasta compozitei,

    0 comentarii

  • Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

    In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam la inceput cu o lingura apoi framantam cu mana pana obtinem un aluat omogen care nu se mai lipeste de mana si il lasam

    0 comentarii

  • Ciorba radauteana cu muschi de porc

    Carnea se spală bine, se taie bucăţele şi se pune la fiert într-o oală cu apă rece şi o linguriţă de sare se lasa sa dea in 2-3 clocote dupa care scurgem apa in care a fiert si se adauga 3-4 l de apa rece cu o lingurita de sare si se pune

    0 comentarii

  • Muschiulet impletit (cu pesto si rosii uscate)

    Este o reteta usoara, chiar daca migaloasa. Merita insa efortul dat fiind aspectul, gustul si aprecierea celor dragi. Muschiuletul il speli si il tai pe lungime in 3, astfel incat sa ramana prins la un capat. Rosiile le hidratezi putin in ulei de masline. Cureti

    0 comentarii

  • Ciorba ardeleneasca de perisoare

    Va spuneam eu ca in bucataria mea se intalnesc 3 stiluri , 3 regiuni: Oltenia, Cluj si Bistrita. Si de fiecare data rezulta retete deosebite. Si cum iarna ne tenteaza mancarurile calde si condimentate, am trecut la treaba. Pentru inceput speli bine

    0 comentarii

  • Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

    Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece, le vom amesteca impreuna, si vom obtine o compozitie sub forma unor firimituri. Vom adauga oul rece si incepem sa framantam,

    0 comentarii

  • Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

    Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un bol amestecam uleiul, sosul teriyaki, boia dulce, busuioc, cimbru, sare si piper. In acest amestec de codimente punem bucatile

    2 comentarii

  • Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

    Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt. Ardeiul kapia il curatam de cotor, seminte, il facem cublete, morcovul decojit tot cubulete. Pastarnacul il curatam si il taiem cat mai marunt, rosiile decojite le tocam. Spalam

    0 comentarii

  • Cotlete inabusite in unt, cu vin marsala, rosii cherry si usturoi

    Se pune untul la topit in tigaia de fonta. Se inteapa usor cotletele cu varful la cutit pe ambele parti, astfel untul va patrunde in fibra lor si le va fragezi. Se pun pun cotletele impreuna cu usturoiul nedecojit si rosiile cherry la prajit in tigaie. Se

    0 comentarii

  • Ciorba deasa de legume cu pui si taietei din omleta

    Se spala pieptul de pui, se taie cubulete si se pune fiert cu putina sare. Dupa ce a dat in clocot, se aduna spuma cu supiera. Se spala, se curata si se taie marunt morcovul, pastarnacul, telina, prazul si ardeiul gras si se adauga la supa. Se lasa pe

    0 comentarii

  • Cotlete de porc umplute cu fasole verde si ciuperci in mantie de prapur de miel

    Cotletele se spala si se zvanta, apoi se face un locas cu un cutit ascutit, in partea superioara pe mijlocul laturii cu carne, fara a taia lateralele cotletelor, taietura dusa cu grija pana la os (portofele), le batem usor cu un ciocan de snitele pentru

    0 comentarii

  • Ciorba de burta

    Intr-o oala de 5L se pune burta la fiert in apa rece. Cand se porneste la fiert, se adauga in oala legumele curatate si taiate in doua, ceapa( intreaga, curatata de coaja) si ardeiul. Se lasa sa fiarba la foc mic cam 45 minute,in functie de cat de bine

    0 comentarii

Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.