6306
retete

Alte sectiuni
  • Friptura de miel cu rozmarin

    O friptura simpla dar tare gustoasa ce nu poate lipsi de pe masa de Paste. Se pregateste carnea de cu seara. Se spala bine si se curata de pielite si excesul de grasime (daca este cazul), se lasa sa se scurga de apa si se mai sterge cu prosoape absorbante.

    0 comentarii

  • Pulpa de miel cu verdeturi

    Pulpa de miel se crestează pe alocuri, se masează cu uleiul de măsline și se pune la prăjit într-o tigaie, atât cât să se formeze o crustă. Apoi se asezonează cu mirodeniile, se adaugă ciupercile curățate, berea și se de

    0 comentarii

  • Supa din carne de oaie

    Carnea de oaie se fierbe în apă puțin sărată, cca. 25 de minute, se spumează după nevoie. Între timp legumele se curăță, apoi se toacă mărunt. Legumele tocate se călesc cu puțin ulei și zeamă de carne fiartă, cca 5 minute,

    0 comentarii

  • Drob asortat

    Se clateste bucata de ficat de porc si se pune la fiert cu apa, piper, o ceapa si putin usturoi praf, cand este fiarta se scoate, se clateste si se da prin masina de carne. Se pune intr-un vas carnea tocata de porc, carnea tocata de vita, ficatul de porc

    0 comentarii

  • Piept de rata afumat

    In acest an am zis sa prepar si alte bunatati pentru masa de Paste, asa ca am adunat piept de rata de la ratele mele gotice si cu cateva zile inainte de marea sarbatoare am pus afumatoarea in functiune. Se curata ceapa si usturoiul, se tine in bucati

    0 comentarii

  • Drob din ficat de porc, in foietaj

    Anul acesta mi-am dorit să pregătesc un drob mai deosebit, astfel că l-am pregătit în foi de foietaj și l-am copt într-o formă rotundă. A fost crocant și foarte gustos, iar ai mei au fost încântați. Mod de preparare: Se

    1 comentariu

  • Drob de pui

    O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat care poate fi consumat cu mare drag la masa pascala. Se fierb 15 minute ficateii de pui in apa cu sare, dupa ce i-am curatat si spalat

    0 comentarii

  • Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde

    Se curata aripioarele si se parlesc, se taie varfurile apoi se spala si se pun la fiert cu 4 l de apa, cu o lingurita de sare. Intre timp pregatim zarzavatul curatandu-l si spalandu-l bine.Ceapa o taiem in 4,morcovul,telina ,pastarnacul si patrunjelul

    0 comentarii

  • Muschiulet de porc umplut cu fasole pastai si galbiori in mantie de prapur de miel

    1.Muschiuletul se spala si se zvanta apoi se face cu un cutit ascutit,in partea superioara, o taietura pe mijlocul laturii lungi a carnii,fara a taia capetele,si usor cu un ciocan de snitele il batem cu grija, pentru fragezire apoi se sareaza si condimenteaza

    0 comentarii

  • Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa

    Se prepara aluatul din ingredientele mentionate, se framanta foarte bine; se da la rece 15 minute apoi se intinde intre 2 folii de plastic si se aseaza in forma de tarta. Se incinge un pic de ulei de masline si se caleste ceapa rosie taiata julien,cand

    0 comentarii

  • Saramura de miel

    Spălăm carnea şi o ştergem. O condimentăm cu sare, piper şi condimente speciale. O aşezăm în caserola şi adăugăm leurdă tocată şi usturoi, apoi o ceaşcă de apă şi acoperim. Dăm la rece pentru 30 de minute. Frigem cotletele

    0 comentarii

  • Drob de pui

    Ficăţeii se spală bine, apoi se pun la fiert cu o ceapă uscată. Toate verdețurile se toacă mărunt. Când ficăţeii sunt fierţi, se scurg bine de apă şi se toacă la robot sau la cuţit. Se amestecă cu verdețurile şi pateul,

    0 comentarii

  • Tocanita de miel cu ceapa si galuste de faina

    Ceapa se curata si se da pe razatoarea cu gauri mari, care se pune la calit cu ulei. Se prajeste pana incepe ceapa sa sticleasca. Se adauga boiaua si carnea. Se acopera cu apa si se fierbe. Cand este pe jumatate fiarta, se adauga rosia decojita si taiata

    0 comentarii

  • Iepure la vas roman

    Transam carnea de iepure bucati si o spalam bine. Cateii de usturoi ii dam pe razatoare si ii lasam cu sare sa se inmoaie. Punem boiaua peste si incepem sa facem un mujdei frecand cu ulei. Cu acest mujdei de usturoi se unge iepurele. Se toarna si vinul

    0 comentarii

  • Drob in coaste de porc

    Mai intai punem la fiert ficatul de porc si de pui. Dupa ce a fiert il scoatem din apa si il lasam la racit. Ne apucam sa curatam ceapa, usturoiul, le spalam si le tocam. Alegem patrunjelul si maraul, le spalam si le tocam marunt, la fel procedam si cu

    0 comentarii

  • Tochitura din carne de porc si carnati

    Carnea de porc și cea de pui, se spală apoi se porționează. Recunosc, că m-a folosit tot de noul ajutor din familia Zmeilor, slow cooker-ul Crock- Pot botezat Alin;).  Se curăță legumele, apoi se mărunțesc. Într-un vas termorezistent

    1 comentariu

  • Iepure aromat la slow cooker Crock-Pot

    Pentru ca duminica este pentru familie si, practic, singura zi din saptamana in care ne intalnim toti la masa, imi permit sa ii rasfat pe cei dragi cu retete sofisticate, delicioase si sanatoase in acelasi timp. Cum reusesc acest lucru? Invatand!

    0 comentarii

  • Mazare cu pulpe dezosate de pui, gatita la slow cooker Crock-Pot Manual 3.5 l

    Se spala, se scurg de excesul de apa si se taie in bucatele pulpele dezosate de pui. Se pun bucatelele de carne in vasul slow cooker Crock- Pot Manual 3.5l . Se curata de coaja si se taie bucatele morcovul, apoi se pune peste carne alaturi de mazare. Se

    1 comentariu

  • Muschi de porc- pastrama, gatit la slow cooker Crock-Pot

    Intr-un castronel se amesteca uleiul de masline cu boiaua dulce afumata, sarea, piperul proaspat macinat si cimbrul. Cu pasta formata masam bine muschiul de porc. Legam muschiul de porc cu sfoara alimentara, il impachetam in mai multe straturi de folie

    0 comentarii

  • Pateu de ficat de pui gatit la slow cooker Crock-Pot Digital 4.7l

    Se spala ficatul, se curata si se taie marunt. Se scurge ficatul, se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce afumata si putin cimbru uscat maruntit. Se pune ficatul la gatit in slow cooker–ul Crock-Pot digital de 4.7l pe functia high timp de 2

    0 comentarii

Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.

Cookie Settings