1797
retete

Alte sectiuni
  • Rulouri cu ton RIO Mare si brocoli

    Se opareste broccoli/foile de spanac în apă clocotită cu sare. Se scurg  si se toaca marunt. Se condimentează cu ulei, un cățel de usturoi si coaja de lamaie.  Se separa tonul, iar branza se taie in cuburi mici.    Se

    0 comentarii

  • Ton cu roşii marinate şi ouă fierte

    1. Fierbeţi ouăle 9 minute. Tăiaţi în cubuleţe roşiile, feliaţi mărunt ceapa şi tija de ţelină, tocaţi pătrunjelul şi oregano. 2. Amestecaţi-le pe toate, asezonaţi cu sare şi lăsaţi-le deoparte 10 minute. 3. Tăiaţi

    0 comentarii

  • Toast cu pate de ton RIO Mare și ou

    Prăjiți pâinea pe un grătar. În același timp, feliati ceapa și rumenit-o într-o tigaie cu un pic de ulei și sare până devine translucida. Pune-ți  apă  cu un strop de oțet la fiert; atunci când da în

    0 comentarii

  • Paste (spaghete) cu ton, rosii si busuioc

    Curatam usturoiul si il tocam marunt. Intr-o cratita nonaderenta punem putin ulei vegetal de pe conserva de ton sau ulei de masline, il incingem si calim in el usturoiul cateva secunde. Rosiile cherry spalate, le taiem in 4 si le adaugam peste usturoi,

    0 comentarii

  • Saramura de peste

    Pestele spalat,portionat,pudrat cu sare,se pune pe gratar impreuna cu rosia si ardeiii spalate;separat intr-un vas se pune apa,vegeta,sare,cimbru,rosia si ardeiii toate curatate de coaja si pasate cu blenderul vertical,iar cand incepe sa clocoteasca se

    0 comentarii

  • Peste Merlucius cu pesmet la tigaie

    Eu am folosit peste inghetat si am ales varianta sa-l tin in lapte rece 1 ora. Curatam pestele, eu am scos si partile laterale care se desprind usor, am ras solzisorii si l-am trecut print-un jet de apa rece. Taiem pestele in bucati potivite, il

    0 comentarii

  • Peste cu legume

    Spala bine file de peste. Curatam cartofii si morcovii , spalam si taiem rondele sau cum doriti. Spalam bine dovleceii si taiem rondele. Spalam si taiem rosiile rondele. Spalam si taiem patrunjel. Punem pestele intr un vas de yena punem legumele, sare, 

    0 comentarii

  • Peste la cuptor

    Curatam si spalam pestele. Il taiem si ii punem sare , lasam in frigider toata noaptea. Preincalzim cuptorul la 180 de grade. Curatam, spalam si taiem cartofii si rosiile rondele. Punem pestele , rosiilesi cartofii in vas de yena. Adaugam sare, ulei, patrunjelul

    0 comentarii

  • Stiuca pe pat de legume

    Stiuca am curatat-o de solzi si am spalat-o bine in apa rece . Am uscat-o in prosoape de hartie . Asezonam cu sare si piper ,si in interiorul ei asezam frunze de dafin . Morcovul l-am taiat cu curatatorul de legume in fasii lungi si subtiri. Ceapa,usturoiul

    2 comentarii

  • Peste cu pasta harissa

    Intr-un bol se amesteca bine 1lingura de pasta harissa cu putina sare si chimionul macinat;se maseaza pestele pe ambela parti cu acest amestec,se pune pe o farfurie si se lasa la frigider cel putin doua ore;ideal ar fi sa stea pana a doua zi,astfel va

    0 comentarii

  • Bors de peste

    In oala cu ulei si 1pahar cu apa,se pune ceapa tocata marunt,radacinoasele date pe razatoare iar dupa ce a scazut apa se adauga pasta de ardei,rosiile,cartofii curatati si taiati in sferturi,1lingurita cu sare,1l de apa si se lasa la fiert 30min;dupa acest

    0 comentarii

  • Crap de dunare copt

    Pestele portionat se unge pe ambele parti cu putin ulei si condimente si se da la rece cateva ore. Ungem o foaie de aluminiu cu ulei de masline, asezam cate 3 buc de peste si-i ungem si pe deasupra. Punem lamaia peste. Strangem folia pachet si intoarcem

    0 comentarii

  • Saramura de crap

    Pestele portionat se unge pe ambele parti cu putin ulei si condimente si se da la rece cateva ore. Ungem o foaie de aluminiu cu ulei de masline, asezam cate 3 buc de peste si-i ungem si pe deasupra. Strangem folia pachet si intoarcem marginile pliate in

    0 comentarii

  • Pizza Crunchy Crust

    1.Intr-un castron mare se amesteca faina, berea,semintele de floarea soarelui,uleiul , sarea si drojdia uscata.Framantam putin pana obtinem o coca elastica .Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora. 2.Dupa ce am lasat coca la crescut,vom intinde

    0 comentarii

  • Peste tilapia prajit cu lamaie si cumin

    Modul de preparare a sosului de usturoi: Se amesteca maioneza cu iaurt pana se face o pasta omogena iar la sfarsit se adauga putin cate putin din sucul de lamaie, usturoiul pisat bine si sarea dupa gust. Mai intai sa fac o mica introducere, poate

    1 comentariu

  • CLATITE DANTELATE CU SOMON SI BRANZA DE CAPRA

    Imi plac clatitele. In fel si chip: dulci, sarate, mai subtiri sau mai groase, rotunde sau in forme ciudate... Dar...dantelate? De ce nu? Iar combinatia de dulce-sarat este preferata mea. Va veti convinge... Pentru clatite: Oul impreuna cu praful

    0 comentarii

  • Turnulete aromate din salau cu legume

    1. Se fierbe carnea in apa cu sare si 2 foi de dafin, timp de 10 minute. Zarzavatul se curata, se spala si apoi se taie cubulete fine, la fel si rosiile care se oparesc si se curata de pielite apoi se taie cubulete. Se caleste zarzavatul intr-un pic

    0 comentarii

  • Obletel crocant

    Se curata obletelul de intestine apoi se spala in mai multe ape reci si se pune intr-o strecuratoare sa se scurga bine. Se indulceste obletelul cu un praf de sare apoi se insira cate 4-5 bucati pe cate o scobitoare de bambus care se infige prin ochii

    0 comentarii

  • Minirulouri cu baby corn la gratar

    1.Pieptul spalat si zvantat se taie in fasii subtiri de cca.0,5 cm grosime care se intind un pic cu un ciocan de snitele,apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust. 2.Ardeiii capia intregi se prajesc intr-un pic de ulei apoi se curata de pielita si cotoare,se

    0 comentarii

  • Pangasius in crusta de cartofi

    Fileurile se spala,se zvanta apoi se condimenteaza si se sareaza dupa gust . Cartofii curatati se dau prin razatoare apoi se storc bine intre palme,se sareaza un pic. Se trec fileurile de peste prin ou apoi prin faina,din nou prin ou si la urma prin

    0 comentarii

Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail: