1791
retete

Alte sectiuni
  • Peste cu legume

    Spala bine file de peste. Curatam cartofii si morcovii , spalam si taiem rondele sau cum doriti. Spalam bine dovleceii si taiem rondele. Spalam si taiem rosiile rondele. Spalam si taiem patrunjel. Punem pestele intr un vas de yena punem legumele, sare, 

    0 comentarii

  • Peste la cuptor

    Curatam si spalam pestele. Il taiem si ii punem sare , lasam in frigider toata noaptea. Preincalzim cuptorul la 180 de grade. Curatam, spalam si taiem cartofii si rosiile rondele. Punem pestele , rosiilesi cartofii in vas de yena. Adaugam sare, ulei, patrunjelul

    0 comentarii

  • Stiuca pe pat de legume

    Stiuca am curatat-o de solzi si am spalat-o bine in apa rece . Am uscat-o in prosoape de hartie . Asezonam cu sare si piper ,si in interiorul ei asezam frunze de dafin . Morcovul l-am taiat cu curatatorul de legume in fasii lungi si subtiri. Ceapa,usturoiul

    2 comentarii

  • Peste cu pasta harissa

    Intr-un bol se amesteca bine 1lingura de pasta harissa cu putina sare si chimionul macinat;se maseaza pestele pe ambela parti cu acest amestec,se pune pe o farfurie si se lasa la frigider cel putin doua ore;ideal ar fi sa stea pana a doua zi,astfel va

    0 comentarii

  • Bors de peste

    In oala cu ulei si 1pahar cu apa,se pune ceapa tocata marunt,radacinoasele date pe razatoare iar dupa ce a scazut apa se adauga pasta de ardei,rosiile,cartofii curatati si taiati in sferturi,1lingurita cu sare,1l de apa si se lasa la fiert 30min;dupa acest

    0 comentarii

  • Crap de dunare copt

    Pestele portionat se unge pe ambele parti cu putin ulei si condimente si se da la rece cateva ore. Ungem o foaie de aluminiu cu ulei de masline, asezam cate 3 buc de peste si-i ungem si pe deasupra. Punem lamaia peste. Strangem folia pachet si intoarcem

    0 comentarii

  • Saramura de crap

    Pestele portionat se unge pe ambele parti cu putin ulei si condimente si se da la rece cateva ore. Ungem o foaie de aluminiu cu ulei de masline, asezam cate 3 buc de peste si-i ungem si pe deasupra. Strangem folia pachet si intoarcem marginile pliate in

    0 comentarii

  • Pizza Crunchy Crust

    1.Intr-un castron mare se amesteca faina, berea,semintele de floarea soarelui,uleiul , sarea si drojdia uscata.Framantam putin pana obtinem o coca elastica .Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora. 2.Dupa ce am lasat coca la crescut,vom intinde

    0 comentarii

  • Peste tilapia prajit cu lamaie si cumin

    Modul de preparare a sosului de usturoi: Se amesteca maioneza cu iaurt pana se face o pasta omogena iar la sfarsit se adauga putin cate putin din sucul de lamaie, usturoiul pisat bine si sarea dupa gust. Mai intai sa fac o mica introducere, poate

    0 comentarii

  • CLATITE DANTELATE CU SOMON SI BRANZA DE CAPRA

    Imi plac clatitele. In fel si chip: dulci, sarate, mai subtiri sau mai groase, rotunde sau in forme ciudate... Dar...dantelate? De ce nu? Iar combinatia de dulce-sarat este preferata mea. Va veti convinge... Pentru clatite: Oul impreuna cu praful

    0 comentarii

  • Turnulete aromate din salau cu legume

    1. Se fierbe carnea in apa cu sare si 2 foi de dafin, timp de 10 minute. Zarzavatul se curata, se spala si apoi se taie cubulete fine, la fel si rosiile care se oparesc si se curata de pielite apoi se taie cubulete. Se caleste zarzavatul intr-un pic

    0 comentarii

  • Obletel crocant

    Se curata obletelul de intestine apoi se spala in mai multe ape reci si se pune intr-o strecuratoare sa se scurga bine. Se indulceste obletelul cu un praf de sare apoi se insira cate 4-5 bucati pe cate o scobitoare de bambus care se infige prin ochii

    0 comentarii

  • Minirulouri cu baby corn la gratar

    1.Pieptul spalat si zvantat se taie in fasii subtiri de cca.0,5 cm grosime care se intind un pic cu un ciocan de snitele,apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust. 2.Ardeiii capia intregi se prajesc intr-un pic de ulei apoi se curata de pielita si cotoare,se

    0 comentarii

  • Pangasius in crusta de cartofi

    Fileurile se spala,se zvanta apoi se condimenteaza si se sareaza dupa gust . Cartofii curatati se dau prin razatoare apoi se storc bine intre palme,se sareaza un pic. Se trec fileurile de peste prin ou apoi prin faina,din nou prin ou si la urma prin

    0 comentarii

  • Scrumbie aromata, pe gratar

    Scrumbia se curata de intestine si de solzi apoi se spala in apa rece,se zvanta si se indulceste cu un praf de sare,se condimenteaza cu amestec de condimente si piper cu gust de lamaie Se cresteaza pe sira spinarii apoi in aceste crestaturi se infig

    0 comentarii

  • Stiuca umpluta

    Se curata stiuca de solzi,.i se scot intestinele si urechile apoi ajutandu-ne de lama unui cutit curatam carnea cu oase de pe piele,lasand numai pielea cu un strat subtire de carne. Se caleste in putin ulei,ceapa tocata marunt,ardeiul feliat ,ciupercile

    0 comentarii

  • Stiuca cu legume

    Se curata stiuca de solzi apoi se taie in partea de sus,pe spinare,indepartand cu grija spinarea si coastele pestelui.Spalam bine pestele,il stropim cu ulei de masline,il saram si condimentam dupa gust Legumele daca sunt praospete se curata si se spala

    0 comentarii

  • Rulouri din stiuca cu legume in aspic

    1.Se pune la fiert 500 ml apa cu un praf de sare.La primul clocot se varsa mixul de legume congelate si se asa sa fiarba 7 minute dupa care se scurg bine iar apa in care au fiert se lasa sa se limpezeasca. 2.Pestele curatat de solzi si intestine,se spala

    0 comentarii

  • Plachie de crap la cuptor

    Intr-o tigaie, călim pentru câteva minute ceapa tăiată fideluţă, ardeii kapia rondele şi usturoiul pisat. Cand legumele s-au inmuiat adaugam rosiile cherry,pasta de tomate,condimentam dupa gust si lasam sa fiarba 10 minute. Intr-o tava asezam

    1 comentariu

  • Rulouri de salau cu legume la cuptor

    1.Se spala pestele apoi se sareaza si condimenteaza,se stropeste cu sucul de lamaie si se lasa o ora la marinat. 2.Rosiile se oparesc ,se decojesc apoi se taie cubulete,ardeii se feliaza.Fileurile condimentate se prajesc in uleiul in care am zdrobit un

    0 comentarii

Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail: