autor:

www.divainbucatarie.ro

» » , Retete de Pasti, Mancaruri cu carne

Marinare rapida cu legume pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2016

Ingrediente
700 g pulpa de miel taiata fasii sau spata miel, , 200 ml apa, , 300 ml vin alb sec, , 1 ceapa medie, , 2 morcovi medii taiati fasii, , 1 felie foarte mica de telina, , 2 frunze dafin mici, , 2 boabe de ienibahar, , 1/4 lingurita cimbru, , 1/2 lingurita boabe de piper negru, , 1/2 lingurita boabe de mustar

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Taiem ceapa pe jumatate, morcovii fasii si le punem la fiert in apa cu 200 ml vin si condimente. Dupa ce a fiert cateva clocote luam de pe foc si lasam sa se raceasca. Zarzavatul este inca tare, dar isi va lasa aroma in timp ce se marineaza carnea. Dupa ce s-a racit turnam peste carnea de miel impreuna cu restul de vin.

Pregatim aparatul Food Saver. Punem carnea spalata bine in caserola pentru marinare rapida, turnam marinata fiarta si racita peste ea, apoi punem capacul si verificam daca este inchisa etans. Caserola este dotata cu o supapa legata de aparatul de vidat printr-un furtun. Pornim aparatul pentru a vida marinata si carnea, de 3-4 ori. Carnea se va marina in doar cateva minute cu ajutorul aparatului Food Saver. Optional, putem sa o lasam la rece in jur de 30 minute in caserola, la sfarsitul procesului de marinare rapida.

Putem sa pregatim carnea la cuptor, la gratar sau in mancare de genul stufat, tocanite, chiftelute.



Va asigur ca veti obtine cea mai buna friptura de miel!
Daca ti-a placut reteta noastra "Marinare rapida cu legume pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Terina de legume cu sunca si oua de prepelita

Terina de legume cu sunca si oua de prepelita

Pentru maioneza, amesteci galbenusul crud cu un galbenus fiert tare. Omogenizezi amestecul si apoi

0 voturi    2 comentarii
7h 30 min
Retete de Pasti
Drob cu ciuperci

Drob cu ciuperci

Cum nu am avut mai mult ficat de pui, am pus doar doi, mititei, la fiert timp de 10 minute. Apoi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 700 g pulpa de miel taiata fasii sau spata miel
  • 200 ml apa
  • 300 ml vin alb sec
  • 1 ceapa medie
  • 2 morcovi medii taiati fasii
  • 1 felie foarte mica de telina
  • 2 frunze dafin mici
  • 2 boabe de ienibahar
  • 1/4 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita boabe de piper negru
  • 1/2 lingurita boabe de mustar

Raporteaza reteta

Retete
de www.divainbucatarie.ro
Dovlecei pane

Dovlecei pane

Curatam dovleceii de coaja, apoi ii taiem rondele de cca 1 cm grosime. Nu ii saram pentru a nu se

28 voturi    16 comentarii
20 min
Aperitive
Mancare de mazare cu curcan

Mancare de mazare cu curcan

Mazarea curatata si spalata o punem la fiert. In acest timp calim ceapa, apoi, adaugam legumele si

44 voturi    19 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu mustar si smantana

Pulpe de pui cu mustar si smantana

Pulpele de pui spalate si curatate le frecam cu mustar. Le asezonam cu sare si piper, apoi le punem

5 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Prajitura din foi de albusuri cu nuca si crema de lapte Prajitura din foi de albusuri cu nuca si crema de lapte

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana cand

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Prajitura Regina Maria Prajitura Regina Maria

Blat pandispan: se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, dupa care se mixeaza cu zaharul

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Prajitura cu nuca de cocos si ganache de ciocolata