Carnea se taie in bucati egale, de circa 2,5 cm.
Condimentele pentru marinata se pun in mojar si se maruntesc.
Bucatile se carne se aseaza in recipientul pentru marinat si se amesteca bine cu condimentele si uleiul de masline.
Se pregatesc aparatul de marinat FoodSaver si caserola pentru marinare rapida.
Se pune capacul caserolei si se intoarce butonul in dreptul semnului de "vas inchis".
Se introduce furtunul in orificiul butonului alb, iar celalalt capat al furtunului in orificiul de pe aparatul de vidat. Se videaza de trei ori.
Se iau bucati de carne si se infig pe bete de frigarui, alternand cu bucati de ceapa rosie.
Se pregatesc pe gratar.
Se servesc cu o salata si alaturi de garnitura preferata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii