Punem toate ingredientele intr-un bol mai mare si le amestecam, apoi ungem fiecare cotlet cu aceasta.
Pregatim aparatul de vidat FoodSaver si il conectam, cu ajutorul furtunului special, la caserola de marinare rapida.
Punem cotletele in caserola pentru marinare rapida, scurgem ce a ramas in bol peste cotlete, punem capacul, intoarcem botonul alb cu sageata in dreptul semnului de vas inchis si pornim aparatul de vidat de 3 ori. Carnea este deja marinata, intr-un timp deosebit de scurt, optiune foarte utila atunci cand nu avem timp sa o lasam la marinat de pe o zi pe alta.
Dupa doar 15 minute putem pregati cotletele de miel (ied, berbecut sau oaie) la gratar, cu sugestia de a nu le gati prea tare. Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii