Masline taiate cubulete murate

Timp pregatire
4200 minute
Complexitate
redusa
Masline taiate cubulete murate

Ingrediente

  • -2 kg masline verzi-negre (intre verde si negru)
  • -500 g morcovi
  • -300 g ardei (verde) dulce
  • -6-8 ardei iuti
  • -150-180 g usturoi
  • -10 lingurite sare
  • -ulei de masline
  • -saramura (la 1 l de apa se pun cca 90 g sare)

Mod de preparare

Din masline se scot simburii, cu un aparat special (vezi foto). Maslinele, fara simburi, se pun in apa, se lasa in apa 2-3 zile (sa nu mai fie amare). Dupa 2-3 zile, maslinele se scurg de apa, apoi se taie cubulete. La fel se taie morcovii si ardeiul dulce. Usturoiul si ardeiul iute se taie foarte marunt (mai marunt decit celelalte).

Se amesteca totul, se pune peste ele cam 10 lingurite de sare, se amesteca totul. Se lasa asa, cam 1.30-2 ore.

Se pune in borcane (nu mari).Incercam sa nu punem apa, pe care o lasa.

Se pune peste ele ulei de masline sau saramura.

Se pun in camara.

Se consuma cam dupa 6-8 saptamini.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise