Curatam legumele si zarzavaturile de coaja si seminte. Spalam carnea de singe si o curatam de eventuale pielite si tendoane. Intr-o cratita punem uleiul la incins, cind este incins, punem ceapa tocata marunt sa se caleasca pina devine sticloasa, dupa care adaugam boiaua si lasam sa se friga pentru circa 30 de secunde, dupa care stingem cu vinul. Adaugam ardeiul gras si rosiile taiate cubulete mici, amestecam bine, acoperim cu un capac si lasam sa se friga pentru circa 10 minute. Intre timp dam morcovul, pastarnacul, patrunjelul si telina pe razatoarea pentru coaja de lamaie si le adaugam peste celelalte legume. Amestecam bine si lasam sa se fiarba pentru citeva minute, dupa care adaugam carnea, taiata bucati cit mai egale, punem cubuletul Knorr, dizolvat in 2 l de apa fierbinte. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc potrivit pentru circa o ora pina cind carnea are tendinta sa se desfaca. In tot acest timp mestecam din cind in cind pentru a nu se prinde de fundul cratitei. Dupa care adaugam mazarea bob,amestecam bine,potrivim de sare si piper,acoperim din nou si lasam sa fiarba inca circa 5 minute. Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii