Carnea se taie cubulete. Ceapa se curata si se toaca marunt si se caleste in putin ulei.Adaugam o lingura pasta de ardei, bucatile de carne , sare si piper si 0,5 l apa, amestecam , punem capacul si lasam sa fiarba bine.
Cind e aproape fiarta carnea , adaugam mazarea si verdeata tocata marunt. Se poate adauga si putin usturoi tocat marunt.
Lasam sa mai fiarba 10 minute si se poate servi.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii