Bucatile de carne de pui se spala,se portioneaza,se sterg bine,se condimenteaza si se rumenesc putin in ulei de masline.
Separat se curata,se spala si se toaca ceapa , morcovul,telina si se inabusa in putina apa si 1-2 linguri de ulei de masline.
Cand se inmoaie se adauga ardeiul tocat,mierea de albine si mazarea.Se lasa sa fiarba la foc mic,iar din cand in cand se mai toarna cate putina apa fiarta. Cand mazarea este aproape fiarta se adauga rosiile(decojite) taiate in jumatate sau sferturi si se mai lasa sa fiarba cca 5 minute,dupa care se sareaza, se condimenteaza , se adauga bulion sau pasta de tomate dupa gust , mararul tocat , bucatile de carne rumenite in prealabil si se introduce totul la cuptor pentru a se rumeni frumos.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii