Mazare cu cartofi noi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Mazare cu cartofi noi

Ingrediente

  • Pentru ca acum este sezonul mazarei proaspete, m-am gandit sa fac o mancarica de mazare cu cartofi noi.
  • - 1 kg mazare pastai;
  • - 1 ceapa uscata;
  • - 3-4 fire ceapa verde;
  • - 3 rosii;
  • - 4 cartofi noi;
  • - 3 linguri untura de pasare;
  • - cateva fire de marar;
  • - sare;
  • - piper;
  • - boia de ardei.

Mod de preparare

1. Se curate mazarea pastai, iar boabele obtinute se spala si se fierb 15 minute in apa cu un strop de sare.

2. In wok, se pun cele 3 linguri de untura de pasare, se incinge, iar apoi se adauga ceapa uscata si verde si se lasa pana capata o nuanta sticloasa.

3. Apoi se adauga cartofii taiati cuburi si se mai adauga o cana de apa calda, pentru a putea fierbe.

4. Dupa 15 minute se adauga mazarea, si se mai fierbe inca 10 minute.

5. Se adauga rosiile date pe razatoare, se potriveste cu sare, piper si boia si se mai fierb 5 minute.

6. La final se adauga mararul tocat marunt. Se poate servi ca atare, sau insotita de o friptura din aripi de curcan cu salata de varza.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise