Pentru inceput am pus prazul taiat marunt in uleiul incins, la foc mediu, si l-am amestecat mai des, sa nu se arda, l-am lasat vreo 5 min, apoi am pus coastele de miel. Am dat focul la mic, si am pus capacul. Le-am lasat 10 min. Apoi am pus ardei taiati cubulete, rosiile si mazarea( zeama de pe mazarea din cutie am aruncat-o), putina apa, sare, piper sa fiarba la foc mic sub capac, pana ce iasa uleiul la suprafata. Cand a iesit uleiul, am luat mazarea de pe foc, am pus marar verde tocat marunt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii