Pentru inceput am pus prazul taiat marunt in uleiul incins, la foc mediu, si l-am amestecat mai des, sa nu se arda, l-am lasat vreo 5 min, apoi am pus coastele de miel. Am dat focul la mic, si am pus capacul. Le-am lasat 10 min. Apoi am pus ardei taiati cubulete, rosiile si mazarea( zeama de pe mazarea din cutie am aruncat-o), putina apa, sare, piper sa fiarba la foc mic sub capac, pana ce iasa uleiul la suprafata. Cand a iesit uleiul, am luat mazarea de pe foc, am pus marar verde tocat marunt.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii