Mazare cu piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Mazare cu piept de pui

Ingrediente

  • 1 piept pui
  • 1 cutie/borcan 850g mazare
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • delikat
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pasta de rosii
  • marar
  • zahar

Mod de preparare

Se taie puiul cubulete si se pune la prajit in ulei incins. Se toaca ceapa, se taie morcovul cubulete si se pun la calit. Se adauga puiul, delikat, sare si piper dupa gust. Se adauga mazarea, iar cand sunt fierte legumele si puiul se adauga sucul de rosii si un varf de lingurita de zahar, dupa gust. Se presara marar. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac evantai

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai
Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii
Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor