Carnea se spala se lasa la scurs,ceapa se curata si se taie marunt.Intr-o cratita punem ulei apoi carnea si lasam pina se albeste apoi punem ceapa si-o lasam la inabusit cu un capac deasupra pina se moaie ceapa.
Se pune apoi mazarea si apa cat cuprinde ,sare ,piper,foaia de dafin, dupa ce a fiert mazarea se pune pasta de tomate,putin zahar si pentru legarea sosului 1 cartof mic dat pe razatoarea mica,la sfirsit adaugam marar dupa preferinta.
pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii