Ingrediente
700 g mazare verde congelata, 4 pulpe superioare de pui, 1 ceapa, 2 linguri pasta de gogosari, 2 linguri ulei, patrunjel verde, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
7 voturi
Mod de preparare
Lasam sa fiarba cateva clocote apoi adaugam mazarea congelata si lasam sa fiarba bine si aceasta.
Cand sunt toate bine fierte adaugam deasupra patrunjel verde tocat si stingem focul.
Pofta mare !
ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 03 mai 2010
Am facut si noi in week-end, cu carnati afumati si cu mazare proaspata,cu toate ca mie imi place mai mult cu pui,in special aripioare!Arata superb mazarea pe care ai preparat-o !
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 03 mai 2010
Ce bun,nu am mai facut de mult,o idee buna.
vio (Chef de cuisine) , 03 mai 2010
frumoasa prezentare si mincarea la fel forte bun
Daniela (Chef de cuisine) , 03 mai 2010
Este ispititoare mazarea ta, cred ca fac si eu !
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010
Tare-mi place si mie, eu am gatit cu carne de porc.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 mai 2010
Imi place tare mult mazarea atat cu carne cat si fara...
Lia Maria (Chef de cuisine) , 02 mai 2010
Este unul din felurile mele preferate de mancare. Felicitari !