Taiem carnea felii mai groase si le legam cu ata de bucatarie,pe fiecare felie adaugam un ram de rosmarin si legam bine!
Pregatim saramura:amestecam vinul cu laptele ,usturoiul tocat fin,sare,piper si alte ramurele de rosmarin!
Asezam carnea intr-o tava,acoperim cu saramura preparata, si lasam cam 1 ora
Intr-o tigaie calim ceapa taiata fina,o acoperim cu apa si lasam sa fiarba,pana scade toata apa,adaugam putin ulei si carnea scoasa din saramura,prajim pe ambele parti,acoperim cu saramura si continuam coacerea ,
la sfarsit adaugam cutiuta de smantana,amestecam bine dupa care servim!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii