Spalam medalionele de curcan, le stergem cu un prosop de hartie. Asezam carnea de curcan intr-o tava yenna, punem peste carne sare, piper proaspat macinat, seminte de chimen, zeama de la o lamaie si cubuletul de unt il portionam peste carne. Dam carnea la cuptor pentru 35-40 de minute. In primele 20 de minute o lasam cu capac, sa se faca in putin abur si apoi scoatem capacul sa prinda un pic de crusta. Curcanul este o carne foarte frageda si merge foarte bine cu untul si lamaia.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii