Asez pestele intr-un vas de yena uns cu ulei. Peste pestele stropit cu zeama de lamaie, presar ceapa taiata pestisori, usturoiul feliat,radacinoasele taiate sub forma de batoane.Condimentez, adaug o cescuta de vin alb, stropesc cu suc de rosii, acopar cu folie de aluminiu,dau la cuptorul in prealabil incins, pana scade sosul.Servim cu mamaliguta sau cu paine
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii