Melcisori de pizza cu foietaj

Melcisori de pizza cu foietaj. Lasam aluatul la decongelat. Dam branza pe razatoarea mare, apoi facem un sos amestecand intr-un bol.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Melcisori de pizza cu foietaj

Ingrediente

  • 1 aluat foietaj (400 g) congelat
  • cca. 150-200 g telemea sau orice branza sarata
  • 4 linguri bulion
  • 2 linguri de apa
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 1 ou

Mod de preparare

Lasam aluatul la decongelat. Dam branza pe razatoarea mare, apoi facem un sos amestecand intr-un bol urmatoarele ingrediente: bulion, apa, oregano, sare si piper dupa gust.

Pe foaia de aluat distribuim tot sosul, apoi adaugam branza razuita. Rulam aluatul si formam o rulada pe care o taiem felii.

Eu am pus feliile intr-o tava de briose pentru a-si pastra forma, insa daca nu aveti o astfel de tava, le puteti pune intr-o tava normala tapetata cu hartie de copt.

Fiecare adancitura a tavii am uns-o cu ulei si am pus cate o bucata de hartie de copt.

Am asezat feliile si le-am uns cu ou batut.

Le-am dat la cuptorul preincalzit la foc mediu, aproximativ 20 de minute, pana cand s-au rumenit frumos,

Le-am lasat la racit, apoi le-am servit.

Delicioase! Le mai puteti adauga si sunca sau orice va place. Le puteti pune la pachet pentru scoala sau serviciu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise